IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

Letöltés

A NetSupport szoftverek teljes funkcionalitású demó verziói - a tesztelés során a programok összes funkciója kipróbálható.

Kérjük, hogy a programok letöltéséhez töltse ki az alábbi űrlapot. 5% letöltési kedvezményt adunk azon letöltőinknek, akik valós e-mail címük mellett megadják valós nevüket és telefonszámukat, majd a letöltéstől számított 1 hónapon belül megrendelik valamelyik NetSupport termékünket.


Amennyiben igénybe szeretné venni 5%-os letöltési kedvezményünket, kérjük, adja meg nevét és telefonszámát is.

Mégsem

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatainak megadásával hozzájárul, hogy a KRONOS Trade Kft. ezen adatokat termékei értékesítésével, szolgáltatásaival kapcsolatban kezelje, mindaddig, amíg ön írásban Ügyfélszolgálatunkon keresztül kifejezetten nem kéri ezen adatok törlését. A KRONOS Trade Kft. ezen személyes adatokat kizárólag a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik személy részére nem továbbítja, nem adja ki.

Az 1992. évi LXIII. törvény értelmében személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Adatvédelmi elveinket ezen az oldalon olvashatja el.