IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet
ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003

NetSupport

Az angliai NetSupport cég 33 éves fejlesztési szakértelmével és világszerte 19 millió gépre telepített rendszerével az oktatási és vállalati szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

A NetSupport innovatív megoldásai közé tartozik a távvezérlés, az IT leltárkezelés, az osztálytermi felügyelet, a távoktatás, az ügyfélszolgálat támogatása és a hálózaton belüli üzenetküldés, riasztás.

Az IT szakértők, és a NetSupport alkalmazást használók véleménye, hogy a NetSupport termékek kategóriájukban vezető szerepet töltenek be, ami bizonyítja, hogy több mint 300 különböző díjat nyertek, mely díjak száma folyamatosan növekszik!

School

School

PC labor felügyelet

Piacvezető szoftver a tanórák levezetésére, a diákok munkájának irányítására és felügyeletére, a program- és internet-használat ellenőrzésére ill. tiltására, tesztkérdések összeállítására, vizsgáztatásra és sok más feladatra a számítógép-hálózattal felszerelt oktatótermekben. Magyar nyelven is elérhető!

Tovább »

classroom.cloud

classroom.cloud

Felhő alapú osztálytermi platform

Ideális felhős megoldás a hatékony tantermi irányításra és oktatásra. Célja, hogy az osztályból mindenki, a jelenlévők a távolról becsatlakozókkal együtt dolgozhassanak. A különböző megoldások váltogatása helyett egyetlen integrált rendszerben dolgozhatunk.

Tovább »

DNA

DNA

IT készletgazdálkodás és felügyelet

A NetSupport DNA (Dynamic Network Adminstration) egy könnyen használható eszköz a vállalati hálózatok kezelésére, eszközeink és szoftvereink nyilvántartására és felügyeletére.

Tovább »

Manager

Manager

PC távvezérlés

Egyedülálló szoftver a távoli PC vezérlésben - zökkenőmentes és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a munkaállomások és a szerverek között akár helyben, akár távolról, asztali gépről, notebookról, tabletről vagy akár telefonról. Magyar nyelven is elérhető!

Tovább »

ServiceDesk

ServiceDesk

Vevőszolgálat

Nagy teljesítményű, felhasználóbarát web alapú alkalmazás, amely a felhasználók segítségkéréseit és az arra adott válaszintézkedéseket részleteiben rögzíti, segíti, automatizálja a problémák hatékony megoldását.

Tovább »

Notify

Notify

Riasztás, üzenetküldés

Üzenetek és riasztások LAN vagy WAN hálózaton belüli azonnali és megbízható továbbítására kifejlesztett alkalmazás Windows, Mac, Linux és Android eszközökre.

Tovább »

ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003
Kapcsolat