IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

NetSupport Assist

Mac és Linux osztálytermi felügyelet

Apple Mac és Linux operációs rendszerekhez fejlesztett központi osztálytermi megoldás, mely biztosítja a tanárok részére a szükséges eszközöket az interaktív oktatás megteremtéséhez, a diákok munkájának nyomon követéséhez és tudásuk teszteléséhez.

Assist

Az oktatási megoldások területén több, mint 20 éve piacvezető NetSupport a NetSupport Assist szoftverrel a mai kor kihívásainak és a modern tanterem követelményeinek is megfelel.

A NetSupport Assist rengeteg lehetőséget biztosít a központi oktatóterem felügyelet terén, a diákok képernyőjének ellenőrzésétől a valós idejű bemutatókig.

E szoftver segítségével a tanárok hatékonyabban órákat tarthatnak a saját gépükről irányítva, központilag kiosztott feladatokkal. Az oktatás megkezdésekor lajstromozhatják a tanulókat, követhetik a feladatok elvégzését és a diákok kijelentkezését, így jobban tudnak összpontosítani tanulóik munkájára.

NetSupport Assist

NetSupport Assist - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport Assist legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

NetSupport Assist - rendszerkövetelmények

Milyen hardver- és szoftvereszközök szükségesek a NetSupport Assist futtatásához?