IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

NetSupport Assist - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport Assist legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

Diák regisztrálása

Az óra elején rögzítse a diákok általános és egyéni információit, hozzon létre egy jelenléti ívet, és használja a megadott részletes információkat, hogy személyre szabhassa az adott leckét.

Diák képernyők figyelése

Figyelje az egész osztály vagy csak a kiválasztott diákok munkáját saját monitorján. Kövesse az egyes diákok munkáját, vagy kattintson az 1:1 arányú távirányításhoz.

Hatékony távirányítás

Vegye át az irányítást a képernyő, az egér és a billentyűzet felett egyetlen tanulói gépen, vagy akár az összes diáknál, ha úgy érzi, segítségre van szükségük, vagy munkájuk tanári beavatkozást igényel.

Valósidejű oktatás

Futtasson a tananyaghoz kapcsolódó érdekes prezentációkat saját képernyőjének megosztásával.

Internet használat ellenőrzés

A NetSupport Assist feljogosítja a tanárt, hogy figyelje, diákjai mely oldalakat látogatják, és szükség esetén beavatkozzon vagy blokkolja hozzáférésüket.

Alkalmazások használatának ellenőrzése

Központilag és valós időben figyelhető a kiválasztott vagy az összes tanulói gép, így biztos lehet abban, hogy az osztály mindig a kiosztott feladatra figyel.

Azonnali felmérések

Legyen biztos abban, hogy a diákok megértették az óra anyagát: óra közben számonkérést és azonnali értékelést tehet közzé.

Csoportos társalgás

A „Group Chat” használata jelentősen javítja a tantermi együttműködést. A képernyőn megjelenő eszmecserék, viták akár csoportonként, akár az egész osztályra vonatkozóan kialakíthatók és figyelhetők.

Üzenetküldés

Hatékony módja az óra anyagával kapcsolatos kommunikációnak az egész osztálynak vagy kiválasztott diákoknak történő üzenetküldés.

Csökkentse a rendszerleállás esélyét

Használja a „Support Tool” eszközt, hogy a rendszergazdájuk a szükséges információk birtokában segíthessen a NetSupport Assist paraméterezésében bármely tanári vagy diák gépen.

Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok

A NetSupport Assist szoftvert úgy alakították ki, hogy hibátlanul fusson akár vezetékes, akár vezeték nélküli hálózatokon is, a hálózat képességeitől függetlenül.