IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

NetSupport Protect

PC védelem

Védi az asztali számítógépeket és a Windows operációs rendszert a kártékony beavatkozások ellen, akár szándékolatlanul, akár kártokozó szándékkal következnek be. Megakadályozza az asztali számítógépek beállításainak módosítását, ellenőrzi a rendszerhasználatot és a felhasználók munkáját.

Protect

A NetSupport Protect az első lehetőség a rendszergazdák és az informatikai szakemberek számára, hogy megvédjék az asztali számítógépeket és a Windows operációs rendszert a szándékolatlan és a kártékony beavatkozások ellen.

A NetSupport Protect egy biztonságos, megbízható és hatékony számítógépes környezetet biztosít az osztálytermi, ill. a több kezelő által felváltva használt számítógépek számára. A program a széleskörű szolgáltatásaival és a világos kezelő felületével biztosítja a felhasználók számára a számítógépük leghatékonyabb kihasználását.

A NetSupport Protect megakadályozza, hogy a számítógép felhasználói kitöröljenek kritikus fájlokat vagy alkalmazásokat, jogosulatlan változtatásokat végezzenek a asztalon, akaratlanul elmentsenek programokat és bármilyen módon megsértsék az operációs rendszert.

NetSupport Protect

A NetSupport Protect alkalmazásával biztos lehet abban, a számítógép rendszerének jogosulatlan megváltoztatása, történjen az akár véletlenül vagy károkozási szándékkal, nem következhet be, és nem korlátozza a számítógép hatékony kihasználását.

A NetSupport Protect az elterjedt PC védelmi kártyáknál alkalmazott megoldással ellentétben a kártékony beavatkozásokkal szemben megelőző jellegű, és nem az utólagos helyreállításra koncentráló megoldást biztosít.

A szoftver filozófiája, hogy meggátolja az asztali számítógépben történő módosításokat, és szükségtelenné tegye a helyreállításra alapozott megoldások alkalmazását, amelyek drágábbak és csak nagyobb munkaráfordítással alkalmazhatók. Például a vírusvédelmi rendszerek vírusdefiníciós adatbázisának frissítése a NetSupport Protect alkalmazása mellett tetszőleges gyakorisággal, operátori beavatkozás nélkül, automatikusan megvalósítható. Ezzel szemben a PC védelmi kártya a gép következő újraindítása alkalmával visszaállítja a frissítés előtti állapotot, hacsak az operátor minden nap és minden számítógépen manuálisan nem tárolja a frissített beállításokat.

A NetSupport Protect alkalmazásával az informatikusok egy biztonságos asztali számítógépes környezetet tudnak megteremteni, amely megvédi a rendszer konfigurációját a külső forrásokból származó beavatkozás ellen, ahol a felhasználók szabadon használhatják a rendelkezésükre álló alkalmazásokat, de nem tudják elérni a rendszer konfigurálható erőforrásait, és nem tudják veszélyeztetni a számítógép működőképességét.

A NetSupport Protect, amely angol, német, francia, spanyol és olasz nyelven is elérhető, a technológiai beruházások védelmének kifogástalan eszközét biztosítja.


NetSupport Protect - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport Protect legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

NetSupport Protect - rendszerkövetelmények

Milyen hardver- és szoftvereszközök szükségesek a NetSupport Protect futtatásához?