IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

Miért éppen a NetSupport távvezérlési és távoli telepítési megoldásait válasszam? Miben nyújt többet a NetSupport, mint a konkurensek?

A NetSupport szoftverek teljesebb szolgáltatás - csomagot nyújtanak, mint a különféle konkurens - beleértve Microsoft - megoldások. A NetSupport több, mint 15 éve foglalkozik távirányítási megoldások fejlesztésével. Jól kimutatható, hogy több konkurens éppen a NetSupport termékekből merített ötleteket a szoftvere továbbfejlesztéséhez. Elképzelhető persze, hogy egy-egy funkció itt még hiányzik, ami más szoftverben már elérhető, de ezek várhatóan meg fognak jelenni a következő NetSupport verziókban.

A NetSupport ezért kialakított egy Karbantartás szolgáltatást, amelynek keretében szoftver követés- és támogatás szolgáltatást nyújt a szoftverek vásárlója számára a beszerzési ár 20%-áért évente, a vásárló ez alatt az idő alatt minden új verziót megkap és kérdéseire a szoftver fejlesztői adnak garantáltan helytálló választ. Lényeges eleme a szolgáltatásnak, hogy a kiegészítő licencek árát az összes licenc mennyiségétől függő kedvezményes áron vásárolhatja meg.