IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

Termékek

NetSupport School

PC labor felügyelet

Piacvezető szoftver a tanórák levezetésére, a diákok munkájának irányítására és felügyeletére, a program- és internet-használat ellenőrzésére ill. tiltására, tesztkérdések összeállítására, vizsgáztatásra és sok más feladatra a számítógép-hálózattal felszerelt oktatótermekben. Magyar nyelven is elérhető!

NetSupport DNA

IT készletgazdálkodás és felügyelet

A NetSupport DNA (Dynamic Network Adminstration) egy könnyen használható eszköz a helyi hálózatok kezelésére, eszközeink és szoftvereink nyilvántartására és felügyeletére.

NetSupport Manager

PC távvezérlés

Egyedülálló szoftver a távoli PC vezérlésben - zökkenőmentes és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a munkaállomások és a szerverek között akár helyben, akár távolról, asztali gépről, notebookról, tabletről vagy akár telefonról. Magyar nyelven is elérhető!

NetSupport Assist

Mac és Linux osztálytermi felügyelet

Apple Mac és Linux operációs rendszerekhez fejlesztett központi osztálytermi megoldás, mely biztosítja a tanárok részére a szükséges eszközöket az interaktív oktatás megteremtéséhez, a diákok munkájának nyomon követéséhez és tudásuk teszteléséhez.

NetSupport ServiceDesk

Vevőszolgálat

Nagy teljesítményű, felhasználóbarát web alapú alkalmazás, amely a felhasználók segítségkéréseit és az arra adott válaszintézkedéseket részleteiben rögzíti, segíti, automatizálja a problémák hatékony megoldását.

NetSupport Notify

Riasztás, üzenetküldés

Üzenetek és riasztások LAN vagy WAN hálózaton belüli azonnali és megbízható továbbítására kifejlesztett alkalmazás Windows, Mac, Linux és Android eszközökre.