IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Termékek

NetSupport School

PC labor felügyelet

Piacvezető szoftver a tanórák levezetésére, a diákok munkájának irányítására és felügyeletére, a program- és internet-használat ellenőrzésére ill. tiltására, tesztkérdések összeállítására, vizsgáztatásra és sok más feladatra a számítógép-hálózattal felszerelt oktatótermekben. Magyar nyelven is elérhető!

NetSupport classroom.cloud

Felhő alapú osztálytermi platform

Ideális felhős megoldás a hatékony tantermi irányításra és oktatásra. Célja, hogy az osztályból mindenki, a jelenlévők a távolról becsatlakozókkal együtt dolgozhassanak. A különböző megoldások váltogatása helyett egyetlen integrált rendszerben dolgozhatunk.

NetSupport DNA

IT készletgazdálkodás és felügyelet

A NetSupport DNA (Dynamic Network Adminstration) egy könnyen használható eszköz a helyi hálózatok kezelésére, eszközeink és szoftvereink nyilvántartására és felügyeletére.

NetSupport Manager

PC távvezérlés

Egyedülálló szoftver a távoli PC vezérlésben - zökkenőmentes és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a munkaállomások és a szerverek között akár helyben, akár távolról, asztali gépről, notebookról, tabletről vagy akár telefonról. Magyar nyelven is elérhető!

A távmunka egyszerűbb, mint gondolná!

NetSupport ServiceDesk

Vevőszolgálat

Nagy teljesítményű, felhasználóbarát web alapú alkalmazás, amely a felhasználók segítségkéréseit és az arra adott válaszintézkedéseket részleteiben rögzíti, segíti, automatizálja a problémák hatékony megoldását.

NetSupport Notify

Riasztás, üzenetküldés

Üzenetek és riasztások LAN vagy WAN hálózaton belüli azonnali és megbízható továbbítására kifejlesztett alkalmazás Windows, Mac, Linux és Android eszközökre.

Kapcsolat