IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

NetSupport Manager

PC távvezérlés

Egyedülálló szoftver a távoli PC vezérlésben - zökkenőmentes és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a munkaállomások és a szerverek között akár helyben, akár távolról, asztali gépről, notebookról, tabletről vagy akár telefonról. Magyar nyelven is elérhető!

A távmunka egyszerűbb, mint gondolná!

Forradalmi lépés a távoli PC management és support területén

Manager

A mai világban az informatika szerepe tovább nő és a határok tágulnak: a LAN, WAN és mobil eszközök között már szinte zökkenőmentes a kapcsolat. Ahogy nő a technológiától való függés, úgy nő a jelentősége egy rendszer leállásnak, vagy egyszerűen csak az elvesztett időnek azáltal, hogy nem tudunk azonnali hozzáférést biztosítani a kulcsfontosságú programokhoz és információkhoz.

A NetSupport Manager számítógépes hálózat felügyeleti és távfelügyeleti szoftver minden összetevője egységes és magában foglal egy egyedi "kapcsolat-kiszolgálót", amely gyorsan telepíthető, ha szeretnénk a távoli támogatást a WAN-on kívül, annak korlátai nélkül használni. Ez egy modern mobil alkalmazás, mely egyszerűen és ingyenesen letölthető a Google és az Apple alkalmazásközpontokból.

NetSupport Manager

A szoftver egyszeri vásárlással használható a teljes cégben, és örök érvényű licencet tartalmaz az adott verzió használatára. Olyan megoldás, amely nem követeli meg, hogy küldjük el adatainkat harmadik fél részére, nincs szükség a fejlesztő távoli szolgáltatására és nincs szükség a megvásárolt verzió használatához évről évre újabb díjfizetésre.

A 'Remote Control' (távvezérlés) funkcióval egyszerű hozzáférést biztosít a távoli számítógép képernyőjéhez. Segítségével élvezheti a NetSupport Manager valódi multi-platform távirányítási szolgáltatását, a fájlkezelést, készletgazdálkodást, PC diagnosztikát, hang-és képernyő hangolást, interaktív oktatási eszközöket, térinformatikai szolgáltatást és még sok mást.

Kompatibilitás

E funkcióval egyetlen nézetben követhet nyomon és tekinthet meg több tucat eszközt, automatizálhatja a tevékenységeket, csoportosíthat földrajzi hely, operációs rendszer, eszköz típus és még sok minden más szerint. Ez az, amiért 20 év fejlesztési tapasztalattal a NetSupport távelérési technológiája jelenleg több, mint 12 millió számítógépen van telepítve világszerte.

Kérjük, olvassa át a szoftver főbb tulajdonságait, mely a kulcsfontosságú lehetőségeket emeli ki, majd töltse le az ingyenes, 30 napos, teljes funkcionalitású próbaverziót, hogy felfedezze a különbséget a NetSupport és más távoli elérési szoftverek között.

A már letölthető NetSupport Manager 14 teljes körűen honosított angol, francia, német, spanyol, olasz, holland, brazíliai portugál, japán, kínai, lengyel és magyar nyelven.


NetSupport Manager - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport Manager legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

NetSupport Manager - a v14 kiemelt újdonságai

Az új, v14 verzió legfontosabb új funkciói, szolgáltatásai.

NetSupport Manager - rendszerkövetelmények

Milyen operációs rendszerekkel kompatibilis a NetSupport Manager?

Kapcsolat