IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet
ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003

NetSupport DNA

IT készletgazdálkodás és felügyelet

A NetSupport DNA (Dynamic Network Adminstration) egy könnyen használható eszköz a helyi hálózatok kezelésére, eszközeink és szoftvereink nyilvántartására és felügyeletére.

DNA

A NetSupport DNA gazdag funkcionalitással rendelkezik, többek között: automatikus eszköz keresés, hardver és szoftver leltár, változások nyomon követése, felhasználói és szoftver licenc menedzsment.

Kihasználva az egyetlen szolgáltatással elérhető rugalmasságot, a NetSupport DNA további lehetőségeket tartalmaz, például: energia felügyelet, energiagazdálkodás, USB végpont biztonsági felügyelet, nyomtató ellenőrzés, alkalmazás- és internet használat mérés, rugalmas riasztási szint, könnyen használható szoftver elosztási modul.

A NetSupport emellett jó szívvel ajánlja az opcionálisan igényelhető ServiceDesk (vevőszolgálat) és RemoteControll (távirányítás) modulokat.

A NetSupport DNA elsődleges és legfontosabb tulajdonsága az egyszerű telepítés és használat. Próbálja ki: töltse le a 30 napig ingyenesen használható próbaverziót, melyet 30 percen belül használatba is vehet – harmadik fél segítsége vagy adatainak harmadik fél részére történő átadása nélkül.

Miért a NetSupport DNA 4-et válassza?

  • A NetSupport DNA egy komplett hardver-szoftver készletgazdálkodási, rendszerhasználati információs megoldás (IT Assist Management, azaz ITAM) a hatékony vállalatirányítás eléréséhez.
  • A NetSupport DNA teljes szolgáltatási csomagot nyújt önnek, mellyel rendkívül hatékonyan segíti az informatikai eszközök, rendszerek kezelését és karbantartását, az IT biztonság, adatbiztonság feltételeinek megteremtését.
  • Egyszerű telepítésre és használatra lett kialakítva, mely minden alkalmazás lelke.
  • Rugalmasan alkalmazkodik az ön üzleti igényeihez – az egyszerű kis- és középvállalkozásoktól a nagyobb, több telephelyes számítógépes hálózatokig – anélkül, hogy túlterhelné az informatikai költségvetési keretet.

Csomagok

A NetSupport DNA az alábbi összeállításokban vásárolható meg.

NetSupport DNA 4

 

EDU (oktatási intézményeknek)

CORP (cégek részére)

Pack A

Pack B

Pack C

Pack A

Pack C

NS DNA

NS School

 

 

 

 

NS Manager

 

 

 


NetSupport DNA - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport DNA legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

NetSupport DNA - szoftvernyilvántartás

Tudja-e, mennyi számítógéppel és milyen szoftverekkel rendelkeznek, és mikor, mennyit vásároltak?

NetSupport DNA - rendszerkövetelmények

Milyen hardver- és szoftvereszközök szükségesek a NetSupport DNA futtatásához?

ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003
Kapcsolat