IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet
ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003

NetSupport Notify

Riasztás, üzenetküldés

Üzenetek és riasztások LAN vagy WAN hálózaton belüli azonnali és megbízható továbbítására kifejlesztett alkalmazás Windows, Mac, Linux és Android eszközökre.

Notify

A NetSupport Notify egyszerű és hatékony megoldást nyújt üzenetek továbbítására a vállalati személyzet és a munkatársak részére a számítógépes hálózaton keresztül - hálózati topológia ismeretét nem igényelve-, a küldött üzenetek küldésének és fogadásának pontos naplózásával együtt.

A tipikus hálózati üzenetküldő alkalmazásoktól eltérően a NetSupport Notify dedikált üzenetküldő átjárót biztosít az üzenetek közvetlen továbbítására a hálózati szegmensek és a távoli hálózatok között anélkül, hogy szükség lenne a hálózat vagy a kapcsoló (Switch) konfigurációjának módosítására.

A NetSupport Notify percek alatt installálható és működőképes az Ön hálózatában is.

Oktatási terület

Soha nem volt fontosabb feladat az iskolai vezetés számára napi irányítási munka részeként a megbízható és hatékony üzenettovábbítás az egyetem diákjai számára, mint az elmúlt hónapokban. Számos előnnyel jár egy egyetemi kar vagy tanszék számára is, hogy a különböző számítógépeket, köztük PC, laptop és MAC eszközöket használó diákjainak közvetlenül képes legyen gyorsan és egyszerűen eljuttatni az információkat.

A NetSupport Notify lehetővé teszi, hogy az ügyintéző perceken belül eljuttassa közlendőit az iskola számítógépes hálózatába bekapcsolt számítógépekre. Az üzenetekhez prioritási szint és visszaigazolás-kérés is rendelhető. A beérkező üzenet automatikusan és feltűnően megjelenik a fogadó számítógép képernyőjén, és beállítható, hogy a megjelenést hangjelzés is kísérje. Ezen túlmenően minden beérkezett üzenet feljegyzésre kerül a számítógép eseménynaplójában, rögzítve mind a beérkezés, mind a felhasználói visszaigazolás időpontját.

A NetSupport Notify külön biztonsági szintet biztosít az oktatási intézmény területén mind a kritikus fontosságú biztonsági felhívások, mind pedig a rendszeres diákok közti kommunikáció számára.

NetSupport Notify üzenetek

Vállalati terület

A vállalti belső kommunikáció alapját hagyományosan az elektronikus levelezés és a telefonos kapcsolattartás képezi. A NetSupport Notify ezen túlmenően egy olcsó, nagy sebességű üzenetközvetítő rendszert biztosít, amely kiküszöböli az elektronikus levélszekrények telítettségéből ill. az internetes kapcsolat leterheltségéből eredő esetleges késlekedést.

Bizonyos szervezeteknél a NetSupport Notify tartalékot képezhet a meglévő üzenetközvetítő infrastruktúra kiesése vagy hibája esetére, és olyan üzenetek eljuttatására is lehetőséget biztosít a személyzet számára, mint például “a levelező szervert ma délután 5 órakor kikapcsoljuk”, vagy “gondjaink vannak a fájlszerverünkkel”.

A NetSupport Notify garantáltan ráirányítja a felhasználó figyelmét a beérkezett üzenetre, mert az üzenet beérkezését hangjelzés kíséri, és az üzenet szövege a képernyő központi részén, minden ott szereplő információt eltakarva jelenik meg. Az üzenetküldő átjáró pedig a különböző vállalti helyszínek személyzetének lehet egyszerűen üzenetet küldeni, biztosítva a teljes folyamat – üzenetküldés, üzenet visszaigazolás – naplózását.


NetSupport Notify - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport Notify legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

NetSupport Notify - a v3 kiemelt újdonságai

Az új, 3-as verzió legfontosabb új funkciói, szolgáltatásai.

NetSupport Notify - rendszerkövetelmények

Milyen hardver- és szoftvereszközök szükségesek a NetSupport Notify futtatásához?

ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003
Kapcsolat