IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

NetSupport Notify

Riasztás, üzenetküldés

Üzenetek és riasztások LAN vagy WAN hálózaton belüli azonnali és megbízható továbbítására kifejlesztett alkalmazás Windows, Mac, Linux és Android eszközökre.

Notify

A NetSupport Notify egyszerű és hatékony megoldást nyújt üzenetek továbbítására a vállalati személyzet és a munkatársak részére a számítógépes hálózaton keresztül - hálózati topológia ismeretét nem igényelve-, a küldött üzenetek küldésének és fogadásának pontos naplózásával együtt.

A tipikus hálózati üzenetküldő alkalmazásoktól eltérően a NetSupport Notify dedikált üzenetküldő átjárót biztosít az üzenetek közvetlen továbbítására a hálózati szegmensek és a távoli hálózatok között anélkül, hogy szükség lenne a hálózat vagy a kapcsoló (Switch) konfigurációjának módosítására.

A NetSupport Notify percek alatt installálható és működőképes az Ön hálózatában is.

NetSupport Notify

Oktatási terület

Soha nem volt fontosabb feladat az iskolai vezetés számára napi irányítási munka részeként a megbízható és hatékony üzenettovábbítás az egyetem diákjai számára, mint az elmúlt hónapokban. Számos előnnyel jár egy egyetemi kar vagy tanszék számára is, hogy a különböző számítógépeket, köztük PC, laptop és MAC eszközöket használó diákjainak közvetlenül képes legyen gyorsan és egyszerűen eljuttatni az információkat.

A NetSupport Notify lehetővé teszi, hogy az ügyintéző perceken belül eljuttassa közlendőit az iskola számítógépes hálózatába bekapcsolt számítógépekre. Az üzenetekhez prioritási szint és visszaigazolás-kérés is rendelhető. A beérkező üzenet automatikusan és feltűnően megjelenik a fogadó számítógép képernyőjén, és beállítható, hogy a megjelenést hangjelzés is kísérje. Ezen túlmenően minden beérkezett üzenet feljegyzésre kerül a számítógép eseménynaplójában, rögzítve mind a beérkezés, mind a felhasználói visszaigazolás időpontját.

A NetSupport Notify külön biztonsági szintet biztosít az oktatási intézmény területén mind a kritikus fontosságú biztonsági felhívások, mind pedig a rendszeres diákok közti kommunikáció számára.

Vállalati terület

A vállalti belső kommunikáció alapját hagyományosan az elektronikus levelezés és a telefonos kapcsolattartás képezi. A NetSupport Notify ezen túlmenően egy olcsó, nagy sebességű üzenetközvetítő rendszert biztosít, amely kiküszöböli az elektronikus levélszekrények telítettségéből ill. az internetes kapcsolat leterheltségéből eredő esetleges késlekedést.

Bizonyos szervezeteknél a NetSupport Notify tartalékot képezhet a meglévő üzenetközvetítő infrastruktúra kiesése vagy hibája esetére, és olyan üzenetek eljuttatására is lehetőséget biztosít a személyzet számára, mint például “a levelező szervert ma délután 5 órakor kikapcsoljuk”, vagy “gondjaink vannak a fájlszerverünkkel”.

A NetSupport Notify garantáltan ráirányítja a felhasználó figyelmét a beérkezett üzenetre, mert az üzenet beérkezését hangjelzés kíséri, és az üzenet szövege a képernyő központi részén, minden ott szereplő információt eltakarva jelenik meg. Az üzenetküldő átjáró pedig a különböző vállalti helyszínek személyzetének lehet egyszerűen üzenetet küldeni, biztosítva a teljes folyamat – üzenetküldés, üzenet visszaigazolás – naplózását.


NetSupport Notify - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport Notify legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

NetSupport Notify - a v5 kiemelt újdonságai

Az új, 5-ös verzió legfontosabb új funkciói, szolgáltatásai.

NetSupport Notify - rendszerkövetelmények

Milyen hardver- és szoftvereszközök szükségesek a NetSupport Notify futtatásához?

Kapcsolat