IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet
ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003

NetSupport classroom.cloud

Felhő alapú osztálytermi platform

Ideális felhős megoldás a hatékony tantermi irányításra és oktatásra. Célja, hogy az osztályból mindenki, a jelenlévők a távolról becsatlakozókkal együtt dolgozhassanak. A különböző megoldások váltogatása helyett egyetlen integrált rendszerben dolgozhatunk.

classroom.cloud

A classroom.cloud a kulcs a hiányosságok minimalizálására olyan helyzetekben, amikor a diákok nem tudnak bejárni az iskolába.

A classroom.cloudot tanárok értékes hozzájárulásával fejlesztették ki, ennek eredményeként könnyen és egyszerűen használható. A tiszta, intuitív kezelőszervekkel és a virtuális tanterem valós idejű, pár kattintással történő interakciójának lehetőségével a felhőalapú tanítás és tanulás még soha nem volt ilyen egyszerű!

Legfontosabb tulajdonságok

Valós idejű feladat kiosztás
Valós idejű feladat kiosztás

Ossza meg képernyőjét és hangcsatornáját a tanórai anyag magyarázatához, lépjen kapcsolatban az osztállyal és adjon hozzászólási lehetőséget a diákoknak a csevegő- és üzenetküldő eszközökkel. Indítson el honlapokat és alkalmazásokat közvetlenül a diákok eszközén, vagy távirányítsa képernyőiket a gyorsabb munka érdekében.

Értékelés és támogatás
Értékelés és támogatás

Használja a felméréseket annak érdekében, hogy gyorsan képet kapjon arról, mindenki megértette-e az anyagot és jutalmazza diákjait – és nyújtson részükre könnyedén gyors segítséget, ha a segítségkérő eszközön keresztül egy diákja kérdezi önt.

Online magatartás kezelése
Online magatartás kezelése

Szeretné, hogy a diákok önre figyeljenek? Egyszerűen zárolja a képernyőjüket, vagy segítsen nekik a feladatnál maradni azzal, hogy figyeli, éppen mit írnak és kivel dolgoznak együtt, és ellenőrzi az általuk használt alkalmazásokat és megnyitott honlapokat.

Maradjon biztonságban
Maradjon biztonságban

Az új online biztonsági eszköztár segít az online környezetben is mindig biztonságban maradni. Figyeli az aktivitásokat, azonosítja a kockázattal rendelkező diákokat és figyeli kapcsolódó trendeket. Ezek a hatékony eszközök tökéletesen az online biztonsági irányelvek, stratégiák kialakításához, az ezzel kapcsolatos tájékoztatáshoz és segítik a legújabb biztonsági követelmények teljesítését.

  • Google Classroom integráció
  • MS School Data Sync integráció
  • Rendkívül gyors teljesítmény és méretezhetőség
  • Multi-platform támogatás

A NetSupport classroom.cloud a közelmúltban elnyerte a Finn Oktatási Szövetség Pedagógiai Minőségi Tanúsítványát. Az ezzel kapcsolatban írt bejegyzés ezen az oldalon olvasható (angol nyelven).


ÚJ BANKSZÁMLASZÁMUNK: 10103104-16412200-01006003
Kapcsolat