IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

NetSupport School

PC labor felügyelet

Piacvezető szoftver a tanórák levezetésére, a diákok munkájának irányítására és felügyeletére, a program- és internet-használat ellenőrzésére ill. tiltására, tesztkérdések összeállítására, vizsgáztatásra és sok más feladatra a számítógép-hálózattal felszerelt oktatótermekben. Magyar nyelven is elérhető!

School

A NetSupport School interaktív oktatási alkalmazással a tanárok és a felnőttképzésben részt vevő oktatók - korábban elképzelhetetlen módon - központilag irányíthatják a számítógépek előtt ülő diákok figyelmét az oktatási feladatok teljesítésére, ellenőrizhetik a diákok szoftver- és internet használatát, és időt takaríthatnak meg előrehaladásuk rendszeres ellenőrzésével, a tesztek eredményeinek automatikus kiértékelésével.

A tanárok rögzíthetik a munkaállomás összes billentyű és egér műveletét, képernyő tartalmának változását a későbbi kiértékelés ill. bemutatás céljából.

A program alkalmazásával az iskolák és az egyéb oktatási intézmények teljessé tehetik a számítógéptermek kihasználását, maximalizálhatják a már korábban teljesített informatikai beruházások megtérülését.

A NetSupport School egy tisztán szoftver megoldás az interaktív oktatás támogatására, a működése nem igényel semmiféle hardver kiegészítést. Két fő komponensből áll, a Tanár (vezérlő) szoftver az oktató, a Diák (kliens) szoftver pedig az oktatóterem tanulói számítógépeire telepítendő. A Tanár szoftver a bekapcsolás után felveszi a kapcsolatot és együttműködik hálózatban elérhető diák számítógépekkel.


NetSupport School - főbb szolgáltatások

Az alábbi információk betekintést nyújtanak a NetSupport School legfontosabb tulajdonságaiba. A teljes funkciólistát a szoftver angol nyelvű honlapján tekintheti meg.

NetSupport School - a v15 kiemelt újdonságai

Az új, 15-öss verzió legfontosabb új funkciói, szolgáltatásai.

NetSupport School - Tesztkészítő modul

Teszt kérdések, és a kérdésekből összeállított vizsgák tervezésére szolgál multimédiás támogatással. A vizsgakérdések a szöveges információkon túlmenően hang-, kép- és videó anyagokkal is kiegészíthetők, ezeket a diákok a vizsga alatt megnézhetik, meghallgathatják.

NetSupport School - "Vékony kliens" támogatás

A vékonykliens (ThinClient) egy minimális eszközökkel rendelkező gép, mely a hálózathoz csatlakozva a szükséges erőforrásokat is a távoli (szerver vagy host) gépen veszi igénybe.

NetSupport School - rendszerkövetelmények

Milyen hardver- és szoftvereszközök szükségesek a NetSupport School futtatásához?

Kapcsolat