IT Rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

NetSupport Manager - a v14 kiemelt újdonságai

Az új, v14 verzió legfontosabb új funkciói, szolgáltatásai.


ÚJ NetSupport Manager Mobile Client for Android alkalmazás

A NetSupport Manager Mobile Client for Android alkalmazás lehetővé teszi a NetSupport Manager v14 meglévő Vezérlő felhasználói számára, hogy távolról csatlakozzanak az Android kliens eszközökhöz (Android 4 vagy későbbi verzió esetén) a valós idejű rendszertámogatás érdekében, akár út közben is.

Főbb funkciók az Android tabletre vagy okostelefonra csatlakozás esetén

 • Belépés PIN kóddal: a NetSupport Manager gyors és egyszerű PIN Connect lehetősége biztonságos és láthatatlan bejelentkezést tesz lehetővé a Kliens eszköz és a Vezérlő eszköz között, a megfelelő kód megosztásával. (A NetSupport’s PIN Server modul, mely a normál NetSupport Manager része, telepítve kell legyen a Windows PC-n.)
 • Üzenet: a Kliens eszközök szöveges üzenetet kaphatnak a Vezérlőtől.
 • Csevegés: a Kliens és a Vezérlő indíthat egy kétoldalú szöveges beszélgetést (chat). A Kliens bekapcsolódhat egy, a Vezérlő által indított csoportos beszélgetésbe is.
 • Fájl átvitel: a Vezérlő felhasználó fájlokat tölthet fel és hívhat le a Kliens eszközről.
 • Képernyőfelvétel: a távoli vezérlés ideje alatt a Vezérlő képernyőképeket készíthet a Kliens eszközről a probléma megoldása érdekében
 • WiFi/Akku visszejelzés: a Vezérlő láthatja a becsatlakozott Kliensk vezeték nélküli hálózatának és akku töltöttségi szintjeinek pillanatnyi állapotát.
 • Továbbá, a támogatott eszközök esetén
  • A Vezérlő láthatja a csatlakozott Android eszköz miniatűrjeit
  • Kinagyíthatja a kiválasztott Kliens eszköz miniatűrjét
  • A Vezérlő diszkréten megnézheti (Watch Mode – betekintési mód) vagy távolról vezérelheti (Share Mode – megosztott mód) bármely csatlakozott Kliens eszköz képernyőjét

A támogatott eszközök azoktól a fejlesztőktől (gyártóktól) származhatnak, akik eszközeiken a képernyő ellenőrzéshez szükséges kiegészítő hozzáférési jogosultságokat biztosítják.

A NetSupport Manager Client for Android alkalmazás használható a már meglévő NetSupport Manager szoftver licensszel.

Client for Android alkalmazás képernyők

Fájl átvitel: a Vezérlő felhasználó fájlokat tölthet fel és hívhat le a Kliens eszközről.

Csevegés: a Kliens és a Vezérlő indíthat egy kétoldalú szöveges beszélgetést (chat). A Kliens bekapcsolódhat egy, a Vezérlő által indított csoportos beszélgetésbe is.

Belépés PIN kóddal: a NetSupport Manager gyors és egyszerű PIN Connect lehetősége biztonságos és láthatatlan bejelentkezést tesz lehetővé a Kliens eszköz és a Vezérlő eszköz között, a megfelelő kód megosztásával.


További újdonságok, fejlesztések

ÚJ Kliens alkalmazás Androidra

A NetSupport Manager Mobile Client for Android alkalmazás lehetővé teszi a NetSupport Manager v14 meglévő Vezérlő felhasználói számára, hogy távolról csatlakozzanak az Android kliens eszközökhöz (Android 4 vagy későbbi verzió esetén) a valós idejű rendszertámogatás érdekében, akár út közben is.

ÚJ PowerShell funkció

Indítsa el a PowerShell ablakot, hogy könnyen és gyorsan hajthassa végre a PowerShell parancsokat a kiválasztott Windows kliensen.

ÚJ Telepítési fejlesztések

Egy "Wake-on-LAN" Windows parancs küldésével a kikapcsolt gépek felé gyorsan beazonosíthatjuk az eszközöket a vezérlés működéséhez.

Továbbfejlesztett fájl átviteli és áthelyezési sebesség.

Továbbfejlesztett teljesítmény a "View and show" módban.

Továbbfejlesztett "Inventory process monitoring section" a Windows-ban. Új információk, mint folyamat ID, kezelők száma és a hálózatban lévő objektumok, valamint valós idejű statisztikák például a memória használat százalékos növekedéséről/csökkenéséről.

Kapcsolat